Σε διαθεσιμότητα κειμενογράφος του Saturday Night Live -Επειδή τα έβαλε με τον Μπάρον Τραμπ στο Twitter - iefimerida.gr

Σε διαθεσιμότητα κειμενογράφος του Saturday Night Live -Επειδή τα έβαλε με τον Μπάρον Τραμπ στο Twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτι Ριτς, που εργάζεται ως κειμενογράφος στο «Saturday Night Live» πλήρωσε την απόφασή της να χλευάσει τον Μπάρον Τραμπ, τον δεκάχρονο γιο του Αμερικανού προέδρου, στο Twitter.

Η Ριτς τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επ' αόριστον, από το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, στην οποία έγραφε ότι ο Μπάρον θα είναι «ο πρώτος σκοπευτής με κατ' οίκον εκπαίδευση στις ΗΠΑ».

Η ανάρτηση στο Twitter έγινε κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Μετά από την κριτική που δέχθηκε, επειδή τα έβαλε με ένα 10χρονο παιδί, η Ριτς διέγραψε την ανάρτηση και απενεργοποίησε τον λογαριασμό της, ενώ το όνομά της δεν υπήρχε στους τίτλους τέλους του «Saturday Night Live», στην εκπομπή που προβλήθηκε το Σάββατο. Μάλιστα, μία διαδικτυακή αίτηση για να την απολύσει το NBC είχε συγκεντρώσει πάνω από 54.000 υπογραφές έως τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Fox.

Το απόγευμα της Δευτέρας η Ριτς ενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό της και έκανε μία ανάρτηση. «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το άκαρδο tweet. Μετανιώνω βαθιά για τις πράξεις μου και τις προσβλητικές λέξεις μου. Ηταν αδικαιολόγητο και λυπάμαι τόσο πολύ», έγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιτεθεί πολλές φορές στη συγκεκριμένη εκπομπή, εξαιτίας των σκετς-παρωδία στα οποία τον ενσαρκώνει ο Αλεκ Μπάλντουιν. «Το NBC είναι κακό, αλλά το Saturday Night Live είναι το χειρότερο του NBC. Καθόλου αστείο, το καστ είναι απαίσιο», είχε γράψει στις 14 Ιανουαρίου στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας «Πραγματικά κακή τηλεόραση».

Φωτογραφία: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτι Ριτς Saturday Night Live Μπαρόν Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ