Ενταση στα Ιωάννινα: Ιβιτς εναντίον Χριστοβασίλη και Σκόνδρα - iefimerida.gr

Ενταση στα Ιωάννινα: Ιβιτς εναντίον Χριστοβασίλη και Σκόνδρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρές καταγγελίες από τον Βλάνταν Ίβιτς για τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του ματς και απείλησε τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει. Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Γνωρίζαμε για τα δεδομένα εδώ με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είναι γήπεδο… είναι έτσι τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται τίποτα… Είναι επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για όλους. Δεν έχω τι να σας πω, είναι σε τραγική κατάσταση. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας» είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ξέσπασε κατά του Ιβιτς και του επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις στον προπονητή του ΠΑΟΚ, λέγοντας στο τέλος των δηλώσεών του πως ο ίδιος δε φέρει καμία ευθύνη για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των "Ζωσιμάδων".

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΤ3: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, ασχέτως αν είχαμε εμείς τις ευκαιρίες αυτή τη φορά. Θα παρακαλέσω την διοίκηση αυτής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει αυτόν τον προπονητή που έρχεται εδώ μέσα και κατηγορεί πως υπεύθυνος γι αυτό το γήπεδο είναι ο άνθρωπος που ξέρετε. Ηθέλα να μπω στα αποδυτήρια να του πω πως αυτό είναι λάθος, διότι αυτό που κάνει εδώ και ένα μήνα να μπαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να λέει ότι γαμι@@@ ο πρόεδρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα το πω γιατί αυτό λέει, είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ. Ας μας πει ποιος είναι ο υπεύθυνος ο κ. Ιβιτς για να πάρω και γω πίσω μου τα λόγια όλα. Λυπάμαι γι’ αυτή την μεγάλη ομάδα. Για το γήπεδο δεν είναι υπεύθυνος ο Χριστοβασίλης πάντως».

Αντεγκλήσεις έξω από τα αποδυτήρια των ομάδων, υπήρξαν και μεταξύ του Απόστολου Σκόνδρα (ο αδερφός του παίζει στον ΠΑΟΚ) και του τεχνικού του Δικεφάλου.

Ο υπεύθυνος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος απάντησε με δήλωσή «Ο κ. Χριστοβασίλης σήμερα εξευτελίστηκε με τις δηλώσεις του πιο πολύ και από την ανικανότητά του να παρουσιάσει αξιοπρεπείς συνθήκες διεξαγωγής αγώνων. Οι επιθέσεις του στον προπονητή μας εκλαμβάνονται ως επιθέσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ιβιτς χριστοβασιλης ΠΑΣ Γιάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ