O Ντέιβιντ Κάμερον πυροβολεί φασιανούς που αποκαλεί «Μπόρις Τζόνσον» - iefimerida.gr

O Ντέιβιντ Κάμερον πυροβολεί φασιανούς που αποκαλεί «Μπόρις Τζόνσον»

Φωτογραφία: AP/ Steve Parsons
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Κάμερον έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο αυτή την εποχή, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις ημέρες που ήταν πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Εχει έτσι τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τρόπους για να «εκδικηθεί» όσους τον οδήγησαν σε ήττα στο δημοψήφισμα για το Brexit και ουσιαστικά τον ανάγκασαν να παραιτηθεί από τη θέση του και να εγκαταλείψει την πολιτική. Βρήκε λοιπόν έναν ευφάνταστο τρόπο για να εκτονώσει τα... νεύρα που έχει για τους συγκεκριμένους. Τους «πυροβολεί», θεωρητικά πάντα.

Ο Κάμερον, σύμφωνα με την Daily Mail, εξομολογήθηκε ότι όποτε σημαδεύει έναν φασιανό, κυνηγώντας, φαντάζεται ότι το πτηνό ονομάζεται Μπόρις Τζόνσον και Μάικλ Γκοβ, κάνοντας αναφορά στους υπέρμαχους του Brexit, κατά την εκστρατεία πριν από το δημοψήφισμα, οι οποίοι και «κέρδισαν».

Η εξομολόγηση του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγινε σε δείπνο με τραπεζίτες, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Οταν ρωτήθηκε για το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο του, μετά από την παραίτησή του, ο Κάμερον χαμογέλασε και είπε: «Χρησιμοποιώ τον επιπλέον χρόνο για να ασχοληθώ με το κυνήγι πάλι. Νιώθω πολύ καλύτερα όταν πυροβολώ μερικούς ''Μπόρις'' και ''Μάικλ''».

Μετά από περίπου δεκαετή αποχή από το κυνήγι, προκειμένου να αποφύγει τα επικριτικά σχόλια όσο ήταν ηγέτης των Συντηρητικών, ο Κάμερον άρχισε πάλι να ασχολείται με αυτό το χόμπι. Εχοντας στο παρελθόν κυνηγήσει αλεπούδες και ελάφια, μετά από την αποχώρησή του από την Ντάουνινγκ Στριτ έχει πάει δύο φορές για κυνήγι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ