Mε τον Αιγύπτιο πρόεδρο αλ Σίσι μίλησε ο Τραμπ -Για την τρομοκρατία - iefimerida.gr

Mε τον Αιγύπτιο πρόεδρο αλ Σίσι μίλησε ο Τραμπ -Για την τρομοκρατία

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι είχε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο άνδρες στην επικοινωνία τους συζήτησαν το θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού κατά τη διάρκεια της οποίας ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους χαιρέτισε τις προσπάθειες της Αιγύπτου σε αυτό το μέτωπο, όπως ανακοίνωσε η Αιγυπτιακή πλευρά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στον Σίσι ότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Αίγυπτος στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» που διεξάγει και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της κυβέρνησής του να στηρίξει την χώρα του, επισήμανε σε μια ανακοίνωση ο εκπρόσωπος τύπου του Σίσι, ο Αλάα Γιούσεφ.

«Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, ότι ανυπομονεί για την επίσκεψη του πρόεδρου της Αιγύπτου στην Ουάσιγκτον, η οποία οργανώνεται διά της διπλωματικής οδού», όπως υπογραμμίστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ αιγύπτιος πρόεδρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ