CBS: Ο Τραμπ είχε πάρει μαζί του «κλακαδόρους» στην επίσκεψή του στη CIA [βίντεο] - iefimerida.gr

CBS: Ο Τραμπ είχε πάρει μαζί του «κλακαδόρους» στην επίσκεψή του στη CIA [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε το αρχηγείο της CIA, το Σάββατο, φάνηκε ότι έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Ομως, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Το CBS News μετέδωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρόντισε να πάρει μαζί του στο Λάνγκλεϊ υποστηρικτές του, προκειμένου να τον χειροκροτήσουν την ώρα που μιλούσε. Αξιωματούχοι δήλωσαν στο τηλεοπτικό δίκτυο ότι στις πρώτες τρεις σειρές των καθισμάτων, στην αίθουσα στην οποία μίλησε ο Τραμπ, κάθονταν υποστηρικτές της καμπάνιας του.

Ακόμη, κυβερνητικές πηγές είπαν στο CBS News ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών, μετά από την επίσκεψη του Τραμπ. Και αυτό γιατί όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος, αυτή έκανε τις σχέσεις των δύο πλευρών ακόμη χειρότερες.

Σε ό,τι αφορά τους «κλακαδόρους» του Αμερικανού προέδρου, αξιωματούχος δήλωσε ότι περίπου 40 άτομα προσκλήθηκαν στην εκδήλωση από τις ομάδες του Τραμπ, του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και του Μάικ Πομπέο, τον οποίο ο Τραμπ έχει επιλέξει ως επόμενο επικεφαλής της CIA. Αυτοί οι 40 ήταν εκείνοι που χειροκρότησαν θερμά τον Αμερικανό πρόεδρο, κάτι που δεν έκαναν τα υψηλόβαθμα στελέχη της υπηρεσίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Αντίθετα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλά από τα στελέχη της CIA εξεπλάγησαν και σε αρκετά σημεία προσβλήθηκαν από το ύφος του Τραμπ, που θύμιζε εκείνο της προεκλογικής καμπάνιας του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την ορκωμοσία του, ο Τραμπ είχε καταφερθεί εναντίον των υπηρεσιών πληροφοριών, κάνοντας αναφορά στις αποτυχίες τους που οδήγησαν στον πόλεμο στο Ιράκ. Επιπλέον, όταν διέρρευσαν στοιχεία από την ενημέρωση που είχε από τις υπηρεσίες πληροφοριών, στις αρχές του μήνα, είχε πει «Είναι ντροπή. Είναι κάτι που θα έκανε η ναζιστική Γερμανία», κατηγορώντας τις υπηρεσίες πληροφοριών για τη διαρροή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ CIA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ