Οταν η 9χρονη Κέιτ Μίντλετον και η αδελφή της ντύθηκαν παρανυφάκια στον γάμο του θείου τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η 9χρονη Κέιτ Μίντλετον και η αδελφή της ντύθηκαν παρανυφάκια στον γάμο του θείου τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά χρόνια προτού η Κέιτ Μίντλετον ζήσει τον παραμυθένιο γάμο, στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, είχε κλέψει την παράσταση σε έναν άλλο γάμο, μαζί με την αδελφή της.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ και η Πίπα Μίντλετον είχαν ντυθεί παρανυφάκια στον γάμο του θείου τους, Γκάρι Γκόλντσμιθ, με την Μιράντα Φουτ, το 1991. Η Daily Mail έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το βίντεο στο οποίο Κέιτ και Πίπα Μίντλετον, μαζί με τον μικρότερο αδελφό τους Τζέιμς, πλαισιώνουν το ζευγάρι, την ημέρα του γάμου τους. Η Κέιτ Μίντλετον ήταν τότε 9 ετών και η αδελφή της δύο χρόνια μικρότερη.

Πολλά χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2011, η Κέιτ Μίντλετον ένωσε τη ζωή της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, με μία γαμήλια τελετή βγαλμένη από παραμύθι. Βέβαια, η Πίπα Μίντλετον είχε κλέψει λίγη από τη λάμψη της αδελφής της, και τα βλέμματα των 1.900 καλεσμένων και των εκατομμυρίων τηλεθεατών, με το φόρεμα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Οταν η 9χρονη Κέιτ Μίντλετον και η αδελφή της ντύθηκαν παρανυφάκια στον γάμο του θείου τους [βίντεο] | iefimerida.gr 0



Η Κέιτ Μίντλετον, αριστερά, με την αδελφή της Πίπα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Πίπα Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ