Ο Πάπας Φραγκίσκος τα έβαλε με τη Μαφία: Δύναμη του κακού, ματωμένα λεφτά - iefimerida.gr

Ο Πάπας Φραγκίσκος τα έβαλε με τη Μαφία: Δύναμη του κακού, ματωμένα λεφτά

Φωτογραφία: AP/ Max Rossi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά του οργανωμένου εγκλήματος στην Ιταλία καταφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας για «ματωμένα λεφτά» και «δύναμη του κακού», κατά τη συνάντησή του με την αρχή καταπολέμησης της μαφίας.

«Παρακαλώ τον Θεό να αγγίξει τις καρδιές των ανδρών και των γυναικών των μαφιόζικων οργανισμών, προκειμένου να σταματήσουν. Να σταματήσουν να κάνουν το κακό, να αλλάξουν δρόμο και να υιοθετήσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής», δήλωσε ο Ποντίφικας, σύμφωνα με το AFP.

«Τα χρήματα από τις βρώμικες επιχειρήσεις και τα εγκλήματα της μαφίας είναι ματωμένα λεφτά, που οδηγεί σε μία δύναμη του κακού», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι πρέπει να καταπολεμηθεί αυτό το φαινόμενο.

«Πρέπει να καθαρίσει η κοινωνία από τη διαφθορά, τους εκβιασμούς και το λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών, αλλά και η εμπορία ανθρώπων», τόνισε ακόμη ο Πάπας Φραγκίσκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάπας Φραγκίσκος μαφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ