Η Σερένα Γουίλιαμς ανάγκασε δημοσιογράφο να της ζητήσει συγγνώμη -Η ερώτηση που την εκνεύρισε [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς ανάγκασε δημοσιογράφο να της ζητήσει συγγνώμη -Η ερώτηση που την εκνεύρισε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν αντιδρά καλά στην κριτική, όπως φάνηκε. Τουλάχιστον όχι όταν της λένε ότι δεν έπαιξε καλά, ενώ εκείνη έχει διαφορετική άποψη.

Αυτό το έμαθε για τα καλά ένας δημοσιογράφος, που τόλμησε να της ασκήσει κριτική, με αποτέλεσμα να ζήσει μία ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή και να αναγκαστεί τελικά να απολογηθεί.

Το περιστατικό συνέβη στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη της Γουίλιαμς επί της Λούσι Σαφάροβα, στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν. Οταν ξεκίνησε η διαδικασία των ερωτήσεων, ο πρώτος δημοσιογράφος που πήρε τον λόγο είπε στην Αμερικανίδα τενίστρια «Η εμφάνισή σου ήταν λίγο ελλιπής. Με μερικά παραπάνω αβίαστα λάθη...». Ακούγοντάς τον, η Γουίλιαμς δεν χάρηκε καθόλου και το έδειξε.

«Νομίζω ότι αυτό που είπες είναι πολύ αρνητικό. Σοβαρολογείς;» του απάντησε, με τον δημοσιογράφο να λέει «Απλά ήταν η παρατήρησή μου». «Λοιπόν, θα έπρεπε να είσαι εκεί έξω. Δεν ήταν πολύ ευγενικό. Θα έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη. Θες να ζητήσεις συγγνώμη;», του είπε η Γουίλιαμς, με τον δημοσιογράφο να λέει τελικά: «Θέλω. Συγγνώμη».

Ικανοποιημένη από την απάντησή του, η Γουίλιαμς συνέχισε λέγοντας «Σε ευχαριστώ πολύ. Ηταν μία υπέροχη εμφάνιση. Επαιξα καλά», ενώ αναφερόμενη στην αντίπαλό της σημείωσε ότι είναι παίκτρια που υπήρξε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης και ότι «την τελευταία φορά που παίξαμε μαζί ήταν στους τελικούς Γκραν Σλαμ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς Αυστραλιανό Όπεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ