Σητεία: Ελεύθερος ο πατέρας που χτύπησε μέχρι θανάτου το μωρό του - iefimerida.gr

Σητεία: Ελεύθερος ο πατέρας που χτύπησε μέχρι θανάτου το μωρό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας που πάνω στον καυγά με τη γυναίκα του, χτύπησε μέχρι θανάτου το μόλις 5,5 μηνών παιδί του, στη Σητεία της Κρήτης.

Ο 52χρονος κατέβαλε 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση ενώ μεταξύ άλλων, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχή. Επίσης του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Εισαγγελέας και ανακριτής δεν του καταλόγισαν δόλο για την πράξη του και για το λόγο αυτό η δίωξη που ασκήθηκε ήταν για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Πλέον θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης, στη δικάσιμο που θα ορισθεί.

Η απολογία του 52χρονου κράτησε περίπου 4 ώρες ενώ τα μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης ήταν αυστηρά.

Την Τρίτη η τελευταία πράξη του δράματος

Το άτυχο βρέφος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Σητεία. Η υπόθεση συγκλόνισε την μικρή κοινωνία στην οποία ανήκε η οικογένεια αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σητεία δολοφονία βρέφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ