Κομοτηνή: Δολοφονημένο βρέθηκε το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί - iefimerida.gr

Κομοτηνή: Δολοφονημένο βρέθηκε το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δολοφονημένο βρέθηκε πριν λίγο το εξάχρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί χθες (22/1) στην Κομοτηνή.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το ανήλικο βρέθηκε νεκρό 200 -περίπου- μέτρα από το σημείο της εξαφάνισής του.

Το αγοράκι βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από την αστυνομία έχει προσαχθεί ένας 15χρονος ως ύποπτος. Για τον ανήλικο προσαχθέντα υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι.

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά….

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομοτηνή εξαφάνιση δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ