Λοβέρδος: «Θέλω να είμαι παράγοντας ενότητας» - iefimerida.gr

Λοβέρδος: «Θέλω να είμαι παράγοντας ενότητας»

Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη αρνήθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με την προτεινόμενη από τον Γιώργο Παπανδρέου μεταβατική διαρχία και είπε πως θα μιλήσει στο επερχόμενο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε «Την γνώμη μου θα την πω δημόσια μόνο στο Εθνικό Συμβούλιο. Δεν αλλάζω, εμμένω στις θέσεις μου και δεν κάνω καμία δημόσια παρέμβαση, διότι πρωτεύουν τα θέματα του πολίτη. Ούτε κατά μία κεραία δεν αλλάζω τα όσα έχω πει». Για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος είπε πως ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά δημόσια και επεσήμανε πως το όνομά του προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις και άρα από την επιθυμία των πολιτών. Παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή του να μην μιλήσει για τα εσωκομματικά λέγοντας «Θέλω να είμαι παράγοντας ενότητας» και πρόσθεσε «Να μην προτάσσουμε το κομματικό και υποτάσσουμε το κυβερνητικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ