Aluminco: Το Νέο Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με εκτροπή ήρθε για να γίνει απόλυτη ανάγκη - iefimerida.gr

Aluminco: Το Νέο Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με εκτροπή ήρθε για να γίνει απόλυτη ανάγκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα ECO SLIDE 4400 απευθύνεται στις σύγχρονες τουριστικές μονάδες που αναζητούν λύσεις που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, τις επιδόσεις αλλά και την οικονομία που προσφέρουν.

Το ECO SLIDE 4400 είναι το μοναδικό θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις υδατοστεγάνωσης και αεροδιαφυγής χάρη στη χρήση ελαστικών που πραγματικά σφραγίζουν απόλυτα το κινούμενο φύλλο στη κλειστή θέση.

Επίσης το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει εξαιρετικό μηχανισμό, απλό στην κατασκευή (απελευθερωμένος από οποιαδήποτε πολυπλοκότητα) εύκολο στη χρήση ακόμα και στην πιο απαιτητική διάσταση λόγω του ιδιαίτερου μηχανισμού εκτροπής και έπειτα κύλισης του φύλλου πάνω στον οδηγό ο οποίος σηκώνει έως και 250 κιλά φύλλο. Επίσης διαθέτει μηχανισμό Soft Close για ελεγχόμενη επιβράδυνση προς αποφυγή ατυχημάτων κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο.

Το ECO SLIDE 4400 αποτελείται από ένα συρόμενο με εκτροπή φύλλο και ένα σταθερό. Η μέγιστη διάσταση κατασκευής φτάνει σε πλάτος τα 5 μέτρα και ύψος τα 2.6 μέτρα, επίσης προσφέρει καταπληκτική ηχομόνωση χρησιμοποιώντας τριπλούς υαλοπίνακες.

Το ECO SLIDE 4400 θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις του, το μοναδικό minimal σχεδιασμό του (εδώ αξίζει να γίνει επισήμανση του hidden sash κρυφού φύλλου που διαθέτει κάνοντας το σύστημα να κρυφτεί μέσα στο δάπεδο από την εξωτερική πλευρά του) τη τιμή του* και την απόλυτη εφαρμογή και λειτουργία του.

Μια καινοτομία που θα σας γίνει απόλυτη ανάγκη σας.

*Εξαιρετικά οικονομικό αφού το ένα τμήμα του είναι σταθερό χωρίς την ανάγκη μηχανισμού, γεγονός που το κάνει ιδανικό και για οικίες όταν έχουμε μεγάλα ανοίγματα.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ