Υπ. Δικαιοσύνης: Eχει σχηματιστεί δικογραφία για την εισβολή μελών της ΧΑ σε σχολείο στο Πέραμα - iefimerida.gr

Υπ. Δικαιοσύνης: Eχει σχηματιστεί δικογραφία για την εισβολή μελών της ΧΑ σε σχολείο στο Πέραμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eχει ήδη σχηματιστεί η δικογραφία για τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στην υπόθεση εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής σε σχολείο στο Πέραμα, αναφέρουν πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας τη μετάδοση «ανακριβών» πληροφοριών περί «μη αυτεπάγγελτης επέμβασης των κρατικών αρχών».

Οπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, «Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο να μεταδίδονται ανεύθυνα, αβάσιμες και ανακριβείς πληροφορίες. Πιο πρόσφατο κρούσμα τα δημοσιεύματα περί μη αυτεπάγγελτης επέμβασης των κρατικών αρχών στην υπόθεση της εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής σε σχολείο στο Πέραμα».

Διαβεβαιώνουν μάλιστα ότι «Τα όργανα του κράτους, οι αστυνομικές Αρχές και οι εισαγγελικές Αρχές, έπραξαν το καθήκον τους. Ηδη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται άμεσα στον εισαγγελέα για καταλογισμό ποινικών ευθυνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ