Patton, αυτό το σκυλάκι θα πάρει ο Τραμπ -Ο «Πρώτος Σκύλος» [εικόνες] - iefimerida.gr

Patton, αυτό το σκυλάκι θα πάρει ο Τραμπ -Ο «Πρώτος Σκύλος» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα σκυλιά των Ομάμπα, Bo και Sunny, έρχεται ο Patton. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σήμερα η Washington Post.


Πρόκειται για ένα νεαρό σκύλο εννέα εβδομάδων, ο οποίος φέρει το όνομα ενός ήρωα στρατηγού του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου η οικογένεια δεν κατέχει κανένα ζώο συντροφιάς, πιθανόν να επιλέξει αυτόν τον σκύλο ράτσας Goldendoodle.

Patton, αυτό το σκυλάκι θα πάρει ο Τραμπ -Ο «Πρώτος Σκύλος» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Patton, αυτό το σκυλάκι θα πάρει ο Τραμπ -Ο «Πρώτος Σκύλος» [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η εφημερίδα αναφέρει ότι μια παλιά φίλη του Ντόναλντ Τραμπ, η Lois Pope -μια φιλάνθρωπος η οποία στηρίζει τους βετεράνους του πολέμου και τα ζώα- δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα πάρει σκύλο στον Λευκό Οίκο, μια παράδοση που διαρκεί τα τελευταία 130 χρόνια.

Patton, αυτό το σκυλάκι θα πάρει ο Τραμπ -Ο «Πρώτος Σκύλος» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Patton, αυτό το σκυλάκι θα πάρει ο Τραμπ -Ο «Πρώτος Σκύλος» [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Πληροφόρησε, λοιπόν, τον Ντόναλντ Τραμπ για την πρόθεσή της να του στείλει μια φωτογραφία του σκύλου. «Του είπα: έλα να παρουσιάσεις τον σκύλο στον Μπάρον», δήλωσε η Lois Pope στην εφημερίδα. «Μου απάντησε: θα τον ερωτευτεί ο Μπάρον, θα τον θέλει», πρόσθεσε. Οταν ο μικρός γιός του Τραμπ, Μπάρον, είδε την φωτογραφία του σκύλου «συγκινήθηκε και δάκρυσε», εξομολογήθηκε η Lois Pope.

Patton, αυτό το σκυλάκι θα πάρει ο Τραμπ -Ο «Πρώτος Σκύλος» [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Βέβαια, ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί στο θέμα του σκύλου. Η φιλάνθρωπος είναι ωστόσο αισιόδοξη για το μέλλον του σκύλου Patton και είναι πεπεισμένη ότι η οικογένεια Τραμπ θα τον υιοθετήσει.
«Είμαι σίγουρη. Κάθε πρόεδρος έχει έναν σκύλο, αυτό πάει μαζί με τον θεσμό», δήλωσε.
Και πράγματι, είναι παράδοση ο προεδρικός σκύλος: κάθε νέος ένοικος του Λευκού Οίκου υιοθετεί ένα τετράποδο. Αυτό ξεκίνησε με τον John Adams, τον δεύτερο πρόεδρο των ΗΠΑ, το 1800, και στη συνέχεια όλοι οι πρόεδροι τον μιμήθηκαν. Ο 45ος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ patton σκύλος Λευκός Οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ