Ξέφυγε ο Βενγκέρ - Εσπρωχνε εκνευρισμένος τον 4ο διαιτητή [βίντεο[ - iefimerida.gr

Ξέφυγε ο Βενγκέρ - Εσπρωχνε εκνευρισμένος τον 4ο διαιτητή [βίντεο[

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ την στιγμή που αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα με την Μπέρνλι στις καθυστερήσεις, μετά τις διαμαρτυρίες του για το πέναλτι με το οποίο ισοφαρίστηκε η Άρσεναλ.

Ο Αλσατός τεχνικός είδε την Άρσεναλ να μένει με δέκα παίκτες στο 65'και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων να δέχεται την ισοφάριση.

Οι διαμαρτυρίες ανάγκασαν τον διαιτητή να τον αποβάλει όμως ο Βενγκέρ δεν πήγε μέσα στα αποδυτήρια ως όφειλε αλλά κάθισε στη φυσούνα προκειμένου να δει τα τελευταία λεπτά.

Εκείνη την στιγμή ο 4ος διαιτητής πήγε κοντά του και του ζήτησε να κατευθυνθεί μέσα στα αποδυτήρια όμως ο Βενγκέρ εκνευρισμένος άρχισε να τον σπρώχνει.

Μετά το τέλος του αγώνα βέβαια και αφού η Άρσεναλ πήρε τη νίκη με γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ζήτησε συγγνώμη ωστόσο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρσέν Βενγκέρ Άρσεναλ διαιτητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ