Δυνατό «μπάσιμο» της Χαλ για Μιλιβόγεβιτς - Στα 15 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Δυνατό «μπάσιμο» της Χαλ για Μιλιβόγεβιτς - Στα 15 εκατ. ευρώ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χαλ και της Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο άσο του Ολυμπιακού να παίζει έντονα στο μεταγραφικό παζάρι των Άγγλων τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται από την ημέρα που άφησε την Άντερλεχτ για να έρθει στον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ακόμη πιο πιθανό να συναντήσει εκεί τον πρώην συμπαίκτη του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και αυτό γιατί η Χαλ φέρεται να είναι η ομάδα που κινείται πιο ζεστά από κάθε άλλη για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Η πώληση του Λίβερμορ στην Γουέστ Μπρόμιτς έφερε στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν 10 εκατομμύρια λίρες, τα οποία ο Μάρκο Σίλβα είναι έτοιμος να τα διαθέσει για να ενισχύσει την ομάδα του.

Παράλληλα ο τραυματισμός του Μέισον στο τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι, λογικά θα αφήσει ένα ακόμη κενό για αρκετές ημέρες στη μεσαία γραμμή του συλλόγου, με τον Σίλβα να ψάχνει εναγωνίως για λύση.

Εκτός όμως από τη Χαλ, τα δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας. Ο Σαμ Αλαρντάις δεν έχει νίκη από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μετά την τελευταία ήττα από την Έβερτον, μίλησε ανοιχτά για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο.

Ο Μιλιβόγεβιτς είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους Λονδρέζους, ωστόσο η Χαλ φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό στο οποίο δύσκολα θα ανέβει η Πάλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουκα μιλιβογεβιτς Ολυμπιακός Χαλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ