Η Μαντόνα στην διαδήλωση κατά του Τραμπ με στίχους που... σόκαραν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα στην διαδήλωση κατά του Τραμπ με στίχους που... σόκαραν [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαδηλωτές στην Πορεία Γυναικών κατά του Τραμπ, με τη Μαντόνα να ανεβαίνει στη σκηνή.

«Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Της ανταρσίας. Για την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή τυραννίας, όπου βρίσκονται σε κίνδυνο όχι μόνο οι γυναίκες αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι», είπε στην ομιλία της η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Πήρε αυτή τη φρικιαστική στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει για τα καλά. Φαίνεται πως είχαμε πέσει σε μια ψεύτικη αίσθηση άνεσης. Η δικαιοσύνη κερδίζει, το καλό κερδίζει στο τέλος. Το καλό δεν κέρδισε σε αυτές τις εκλογές, αλλά θα κερδίσει στο τέλος».

Madonna speaks at #WomensMarch: "Good did not win this election, but good will win in the end." pic.twitter.com/xKaSNHKImr

Στη συνέχεια η Μαντόνα ανέφερε: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι. Ας βαδίσουμε μέσα στο σκοτάδι και σε κάθε βήμα να ξέρετε ότι δεν φοβόμαστε, ότι είμαστε μόνοι, ότι δεν θα υποχωρήσουμε».

Μετά από την ομιλίας της, η οποία καταχειροκροτήθηκε, η Μαντόνα τραγούδησε το «Express Yourself». Την ώρα που τραγουδούσε έστειλε μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας του: «Ντόναλντ Τραμπ ρούφα το κ@@@@, δεν είμαι η σκύλα σου».

Madonna singing at #WomensMarch: "Donald Trump suck a dick, I'm not your bitch" pic.twitter.com/iHThRt5rEu

Madonna and Cher ! #WomensMarch pic.twitter.com/bOia7wfJaW

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ