Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να είσαι ο γιός ενός μεγιστάνα είναι κάτι, αλλά να είσαι ο γιός ενός προέδρου σημαίνει για την ζωή του Μπάρον Τραμπ κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ο νεότερος γιός του Ντόλαντ Τραμπ θα δει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά χάρη στην εκλογή του πατέρα του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Δεν πάει ακόμη στον Λευκό Οίκο
Ο 10χρονος Μπάρον θα είναι το πρώτο αγόρι που θα ζήσει στον Λευκό Οίκο μετά τον γιό του Κένεντι στη δεκαετία του 60, αλλά δεν θα μετακομίσει ακόμη εκεί.
Μετά την εκλογή του ο Τραμπ ανακοίνωσε στα μίντια ότι το σχολείο του γιού του είναι προτεραιότητα και ότι θα μείνει στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα του Μελάνια. Εκεί, στον πύργο Τραμπ, ο Μπάρον διαθέτει έναν δικό του όροφο και θα μείνει εκεί για τους επόμενους έξι μήνες ώσπου να τελειώσει τα μαθήματα.
Στη Νέα Υόρκη ο Μπάρον παρακολουθεί το χλιδάτο ιδιωτικό Columbia Grammar and Preparatory School, το οποίο κοστίζει 31.000 δολάρια το χρόνο.

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αν μετακομίσει στον Λευκό Οίκο θα γραφτεί στο Sidwell Friends, ιδιωιτκό, στο οποίο φοιτά και η Σάσα Ομπάμα ενώ η αδελφή της Μάλια το τελείωσε και μπήκε στο πανεπιστήμιο. Εκεί φοίτησε και η Τσέλσι Κλίντον.
Ωστόσο ακούγεται ότι πιθανόν ο Τραμπ θα επιλέξει για τον γιό του ένα άλλο σχολείο, πιο Ρεπουμπλικανικών απόψεων. Για παράδειγμα, το St. Albans School, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, στο οποίο φοιτούν τα αγόρια και άλλων Ρεπουμπλικανών πολιτικών.

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Μια άλλη επιλογή θα ήταν το Landon School στην Bethesda του Μέριλαντι για το οποίο ο διευθυντής του School Choice International, Timothy Dwyer, είπε στο περιοδικό Town and Country ότι βρίσκεται πιο κοντά στο πνεύμα του Ντόναλντ Τραμπ.


Θα έχει σωματοφύλακες
Ολα τα παιδιά των προέδρων βρίσκονται υπό την προστασία των Μυστικών Υπηρεσιών όταν βγαίνουν από τον Λευκό Οίκο και ο Τραμπ αναζητά ήδη σωματοφύλακες για τον γιό του. Πρόσφατα ο Μπάρον πήγε σε πάρτι για το Thanksgiving στο σπίτι του πατέρα του στο Mar-a-Lago, στη Φλόριντα, και μια ομάδα 150 ανδρών της ασφάλειας τους προστάτευσαν όλο το σαββατοκύριακο.
Αλλά και ενόσω μένει στο Trump Tower με την μητέρα του Μελάνια θα προστατεύονται από τις μυστικές υπηρεσίες. Η προστασία τους, μάλιστα, εκτιμάται σε 1 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα για τον Μπάρον και την υπόλοιπη οικογένεια που μένει στη Νέα Υόρκη.

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Μπορούν να έρχονται φίλοι του στον Λευκό Οίκο;
Τα παιδιά ενός προέδρου ή τα Πρώτα Παιδιά όπως ονομάζονται επιτρέπεται να δέχονται επισκέψεις στον Λευκό Οίκο. Εκτός από γραφείο, μουσείο και αίθουσες τελετών, η προεδρική κατοικία των ΗΠΑ είναι επίσης ένα οικογενειακό σπίτι.
Η Μαλία και η Σάσα συχνά έφερναν φίλους στον Λευκό Οίκο και η επίσκεψη στο προεδρικό μέγαρο πάντα εντυπωσιάζει τα άλλα παιδιά. Η κατοικία περιλαμβάνει θέατρο, πισίνα, γήπεδα τένις και κουζίνα και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για να κάνει εκεί ο Μπάρον και οι φίλοι του.

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Μπορεί ο Μπάρον να φέρει ζώα στον Λευκό Οίκο;
Τα Πρώτα Παιδιά επιτρέπεται να έχουν ζώα στον Λευκό Οίκο. Οι Ομπάμα είχαν σκύλους, με τα ονόματα Sonny και Bo ενώ και τα παιδιά των Κένεντι και Κάρτερ είχαν όλα ζώα. Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μπάρον έχει επιλέξει ένα σκυλί Goldendoodle για να έχει στον Λευκό Οίκο.
Το να είσαι ο γιός ενός δισεκατομυριούχου σίγουρα σε φέρνει στο κέντρο της προσοχής, αλλά το να είσαι ο γιός του προέδρου σου δίνει μεγαλύτερη φήμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα φώτα των δημοσιογράφων έπεσαν κυριολεκτικά πάνω του και ανίχνευαν κάθε του κίνηση στην τελετή ορκωμοσίας του πατέρα του, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Η Σάσα Ομπάμα ήταν μόλις επτά ετών όταν ο πατέρας της έγινε πρόεδρος και οι Ομπάμα πρόσφατα εξομολογήθηκαν ότι ανησυχούσαν για το πως τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Αλλά όπως δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα στο ABC News και οι δυό του κόρες μεγάλωσαν τελικά και έγιναν «γλυκιές, ευγενικές, έξυπνες και κορίτσια με σεβασμό».

Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Μπάρον, ο χαϊδεμένος γιος του Τραμπ -Πώς θα αλλάξει η ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρόν Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ