ΠΑΟ κατά NOVA – Οι θέσεις και των δύο στη διαμάχη - iefimerida.gr

ΠΑΟ κατά NOVA – Οι θέσεις και των δύο στη διαμάχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νομικά μέτρα κατά της NOVA, μετά και τις οφειλές της, παίρνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως ανακοίνωσαν σχετικά, οι «πράσινοι» θα κάνουν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του συνδρομητικού καναλιού, ενώ, παράλληλα, αποσύρουν τον εκπρόσωπό τους από τη Λίγκα, ως ένα επιπλέον μέτρο πίεσης.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποσύρει τον εκπρόσωπό της από τη Λίγκα και δεν θα συμμετάσχει πλέον στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ο Παναθηναϊκός προτίθεται τη Δευτέρα 23/1/17 να εγείρει αγωγή και αντίστοιχα ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA, ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα της Super League κατά της NOVA, τόσο ως προς τη διεκδίκηση των οφειλομένων όσο και ως προς τη μετάδοση των αγώνων.».

Η θέση της NOVA

«Κύκλοι της Κάντζας σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί «αγωγής και ασφαλιστικών μέτρων κατά της Nova» επισήμαιναν ότι βρίσκονται σε καλόπιστες συζητήσεις με τη Super League με αποκλειστικό αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για το χρονικό διάστημα παρακράτησης των ρητρών που έχουν ήδη επιβληθεί από τις αναβολές των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Παράλληλα, τα στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας τόνιζαν με νόημα ότι η Nova δεν έχει καμία συμβατική υποχρέωση απέναντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων αφορά των Συνεταιρισμό των 16 ΠΑΕ της Super League».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ