Ηπια πτώση για το Χρηματιστήριο -Εκλεισε με πτώση 0,52% - iefimerida.gr

Ηπια πτώση για το Χρηματιστήριο -Εκλεισε με πτώση 0,52%

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ήπια πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 640 μονάδων.

Η αγορά κινήθηκε σε στενό εύρος διακύμανσης, με μέτριο τζίρο και με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 639,16 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,52%.

Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 6,14 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 644,27 μονάδες (+0,27%) και κατώτερη στις 638,13 μονάδες (-0,68%).

Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε πτώση 1,92%, ενώ από τις αρχές του έτους υποχωρεί σε ποσοστό 0,70%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 38,163 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν συνολικά 41.982.164 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,66%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,24%.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο αγορά τράπεζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ