Από χθες όλο το διαδίκτυο αναρωτιέται: Πού... εξαφανίστηκε ο μικρότερος γιος του Τραμπ; - iefimerida.gr

Από χθες όλο το διαδίκτυο αναρωτιέται: Πού... εξαφανίστηκε ο μικρότερος γιος του Τραμπ;

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα συζήτησης στα social media έγινε η απουσία του Μπάρον Τραμπ από τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πατέρα του, μια ημέρα πριν αυτός ορκιστεί.

Ο Ντόναλτ Τραμπ έδωσε μια σύντομη ομιλία στο τέλος της συναυλίας και του σόου πυροτεχνημάτων που έγιναν χθες (19/1) κοντά στο Μνημείο Λίνκολν. Μαζί του ήταν η γυναίκα του, τέσσερα από τα πέντε παιδιά του και τα εγγόνια του.

Ο μικρότερος γιος του μεγιστάνα μπορεί να κατέβηκε μαζί με τον πατέρα του από το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One που προσγειώθηκε στη στρατιωτική βάση Άντριους, ωστόσο στην συνέχεια, σύμφωνα με το USA Today, δεν εμφανίστηκε στις εορταστικές δηλώσεις πριν την ορκωμοσία του Τραμπ.

Από χθες όλο το διαδίκτυο αναρωτιέται: Πού... εξαφανίστηκε ο μικρότερος γιος του Τραμπ; | iefimerida.gr 0

Ο Μπάρον σε παλιότερο στιγμιότυπο με τους γονείς του (Αssociated Press)

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες των social media στην Αμερική αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να βρίσκονται στην εκδήλωση ακόμη και τα... εγγόνια του και όχι ο γιος του και άρχισαν να κάνουν αναρτήσεις με το hashtag #whereisbarron (Πού είναι ο Μπάρον).

Από χθες όλο το διαδίκτυο αναρωτιέται: Πού... εξαφανίστηκε ο μικρότερος γιος του Τραμπ; | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, επίσημη απάντηση δεν υπάρχει ακόμα.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι πολίτες των ΗΠΑ αναρωτιούνται για το “που” βρίσκεται το παιδί ενός ηγέτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σάσα Ομπάμα, κόρη του απερχόμενου Προέδρου, η οποία πριν μια εβδομάδα έλειπε από την τελευταία ομιλία του πατέρα της ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Μπαρόν Τραμπ ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ