Βίντεο-ντοκουμέντο: Το ISIS έστειλε στον μακελάρη το εσωτερικό του κλαμπ Reina για να προετοιμαστεί - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το ISIS έστειλε στον μακελάρη το εσωτερικό του κλαμπ Reina για να προετοιμαστεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ISIS προκειμένου να προετοιμάσει τον μακελάρη του Reina για τον χώρο που θα σκορπούσε τον θάνατο, του έστειλε βίντεο με το εσωτερικό του.

Οπως αποκαλύπτει η τουρκική «Hurriyet» θέλοντας να προετοιμάσουν τον Abdulkadir Masharipov, έστειλαν από τον ISIS πλάνα από το εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Abdulkadir Masharipov δήλωσε ότι παρακολούθησε το βίντεο πολλές φορές γιατί δεν ήταν εξοικειωμένος με το εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην ακτή του Βοσπόρου.

Στα πλάνα, που όπως γίνεται γνωστό εστάλησαν από τη Ράκα, φαίνονται τα εσωτερικά και εξωτερικά τμήματα του Reina. Το βίντεο δείχνει και τη διαδρομή που ακολούθησε ο Abdulkadir Masharipov κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι την Πρωτοχρονιά.

«Όταν ήταν βέβαιο ότι θα πραγματοποιήσουμε την επίθεση, ο εμίρης με τον οποίο ήρθα σε επαφή στη Ράκα μου έστειλε πλάνα από το εσωτερικό του Reina. Είδα το βίντεο ξανά και ξανά. Αφού απομνημόνευσα τους χώρους του Reina, πήγα στο Zeytinburnu και πήρα το όπλο μου. Γύρισα και άρχισα την επίθεση» δήλωσε στην κατάθεσή του ο μακελάρης που συνελήφθη πριν δύο ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή: Hurriyet

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο μακελάρης reina
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ