Euroleague: Μεγάλη μάχη με Φενέρ στην Τουρκία για Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Euroleague: Μεγάλη μάχη με Φενέρ στην Τουρκία για Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την σπουδαία επικράτηση επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση της Euroleague, αντιμετωπίζοντας την Φενέρ (19:30, ΕΡΤ) στην Κωνσταντινούπολη.

Ενα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ απέναντι στην Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί αυτή την στιγμή με τους Τούρκους έπειτα από τη διεξαγωγή των πρώτων 17 αγωνιστικών, με τις δύο ομάδες να μετρούν ρεκόρ 10-7.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 81-70 κάτι που σημαίνει πως στη χειρότερη περίπτωση οφείλει να διατηρήσει τη διαφορά αφού δεν αποκλείεται έτσι όπως εξελίσσεται ο όμιλος, οι δύο ομάδες να ισοβαθμήσουν στην τελική κατάταξη.

Ο Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα πλην του Τζέιμς Γκιστ ενώ για τους Τούρκους θα κάνει ντεμπούτο ο Αντονι Μπένετ.

Η παράδοση πάντως μόνο ευνοϊκή δεν είναι για τους πράσινους. Σε τρία παιχνίδια με αντίπαλο τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επί τουρκικού εδάφους, μετρούν μόνο ήττες ενώ συνολικά σε 10 ματς έχουν φύγει νικητές μόνο τρεις φορές.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Φενέρμπαχτσέ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ