Η πρώτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor -Στον Αγιο Δομίνικο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor -Στον Αγιο Δομίνικο [εικόνες]

Φωτογραφίες: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παρουσιαστής του World Party ήδη ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι Survivor που θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, πόζαρε στη μαγευτική παραλία, ώστε να μας συστήσει το μέρος όπου θα γίνουν τα γυρίσματα και έστειλε το μήνυμά του στους followers που τον ακολουθούν, απαντώντας στις ευχές τους, για την ονομαστική του γιορτή.

Η πρώτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor -Στον Αγιο Δομίνικο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«300K followers!! Δεν βρισκω αρκετα λογια να σας ευχαριστησω για την αγαπη και το support που μου δειχνετε τοσα χρονια! Ημουνα απλα ενα μικρο παιδι με ιδεες και χαρη σε σας καταφερα να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα!

Σας ευχαριστω και για τις ευχες για την γιορτη μου σημερα. Απο το νεο μου ξεκινημα εδω στον Αγιο Δομινικο, στο SURVIVOR, σας στελνω τις καλυτερες ευχες...και να θυμαστε οτι τα ονειρα βγαινουν αληθινα αρκει να τα κυνηγησεις!» έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ