Αποκλεισμός-σοκ για τον Τζόκοβιτς - Εμεινε εκτός Australian Open - iefimerida.gr

Αποκλεισμός-σοκ για τον Τζόκοβιτς - Εμεινε εκτός Australian Open

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε σε Grand Slam από τον 2ο γύρο. Ο Ντένις Ιστόμιν επικράτησε 3-2 σετ του Σέρβου και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στον επόμενο γύρο του Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open. Ο Ουζμπέκος Ντένις Ιστόμιν, Νο117 στον κόσμο κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Σέρβο με 3-2 σετ, 7-6, 5-7, 2-6, 7-6,6-4.

Ο αγώνας είχε διάρκεια 4 ώρες και 48 λεπτά με τον Τζόκοβιτς να δείχνει κυρίαρχος όταν κατάφερε να επιστρέψει μετά το χαμένο πρώτο σετ και να πάρει τα άλλα δύο.

Ωστόσο ο Ιστόμιν ήταν εξαιρετικός, απόλυτα συγκεντρωμένος και σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Η τελευταία φορά που ο Τζόκοβιτς αποκλείστηκε τόσο νωρίς σε Grand Slam ήταν το 2008 στο Γουίμπλεντον ενώ μετά το τέλος του αγώνα, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ουζμπέκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ australian open Νόβακ Τζόκοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ