Σήμερα η επιστροφή Χιμένεθ στην ΑΕΚ - Μετά τις δύσκολες μέρες σε Σαραγόσα και Αλ Ραγιάν - iefimerida.gr

Σήμερα η επιστροφή Χιμένεθ στην ΑΕΚ - Μετά τις δύσκολες μέρες σε Σαραγόσα και Αλ Ραγιάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το δεύτερο πέρασμά του από τον πάγκο της ομάδας.

Η απόφαση της διοίκησης να φέρει νεό προπονητή – τον 3ο στη σεζόν – ήταν δεδομένη. Ο Ζοσέ Μοράις έκανε πιο εύκολο το έργο δηλώνοντας την παραίτησή του μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε μια έτσι κι άλλιως συνεργασία με τίτλους τέλους.

Νέος προπονητής θα αναλάβει ένας... παλιός αφού στον πάγκο της ΑΕΚ θα καθίσει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είχε κοουτσάρει την ομάδα τη σεζόν 2010-2011, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στον τελικό απέναντι στον Ατρόμητο.

Ωστόσο μετά την ΑΕΚ ο Ανδαλουσιανός προπονητής όχι μόνο δεν έδειξε να βελτιώνεται αλλά χρεώθηκε βαρβάτες αποτυχίες.

Υπέγραψε συμβόλαιο με την Σαραγόσα στα μισά της σεζόν 2011-2012 όμως τη δεύτερη χρονιά του στον σύλλογο δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, με την Σαραγόσα να επιστρέφει στη 2η κατηγορία της Ισπανίας μετά από 4 χρόνια.

Ακολούθησε συμβόλαιο στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, μια από τις πιο πλούσιες ομάδες του πρωταθλήματος. Ομως και εκεί, στην 2η συνεχόμενη ομάδα που ανέλαβε, υποβιβάστηκε ωστόσο παρέμεινε στην τεχνική της ηγεσία και την επανέφερε στη μεγάλη κατηγορία, με τον ίδιο πάντως να αποχωρεί και ουσιαστικά να μένει χωρίς ομάδα από τον Μάιο του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μανόλο Χιμένεθ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ