Το πρώτο προεδρικό γεύμα του Τραμπ -Τι θα του σερβίρουν - iefimerida.gr

Το πρώτο προεδρικό γεύμα του Τραμπ -Τι θα του σερβίρουν

Φωτογραφία: AP/ J. Scott Applewhite
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον «πυρετό» της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου, ζουν ήδη οι ΗΠΑ και η κάθε πτυχή της διαδικασίας είναι στο φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθηκε και το μενού του πρώτου γεύματος που θα απολαύσει ο Ρεπουμπλικανός ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Παραδοσιακά στις ΗΠΑ, αφού ορκιστεί, ο νέος ηγέτης της χώρας συνοδεύεται στο Καπιτώλιο, όπου παρατίθεται το γεύμα της ορκωμοσίας.

Το μενού θα περιλαμβάνει τρία πιάτα: αστακό, γαρίδες σε σάλτσα με σαφράν και μοσχάρι με μαύρη σοκολάτα και πατάτες ογκρατέν. Το επιδόρπιο θα είναι σουφλέ σοκολάτας, με παγωτό. Κάθε πιάτο θα συνοδεύεται με ξεχωριστό κρασί ή σαμπάνια, αν και ο Τραμπ δεν πίνει αλκοόλ, σύμφωνα με το Associated Press.

Στο γεύμα, πέρα από την οικογένεια του νέου προέδρου, θα παρακαθίσει και ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με την οικογένειά του, ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου, μέλη του Ανώτατου Δικαστηρίου και της κυβέρνησης του Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ορκωμοσία γεύμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ