Τέλος ο Μοράις από την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Τέλος ο Μοράις από την ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλήρωσε 14 ματς στον πάγκο της ΑΕΚ με μόλις 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Αυτός είναι ο απολογισμός του Ζοσέ Μοράις στην ΑΕΚ, του χειρότερου προπονητή που πέρασε ποτέ από τον πάγκο της με βάση τις συνθήκες και τις δυνατότητες που υπήρχε.

Πλέον ο Πορτογάλος με τις επιλογές που έκανε και σήμερα με τις πολλές αλλαγές στην 11αδα και τις αλλοπρόσαλλες αλλαγές κατά την διάρκεια χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και πλέον έχει «τελειώσει» από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ την Πέμπτη θα έχει νέο προπονητή με την διοίκηση της ΠΑΕ να καλείται να επιλέξει (επιτέλους) σωστά και με τα κριτήρια που πρέπει τον διάδοχο του σε μια καταστροφική χρονιά για τον σύλλογο.

Ο Ζοσέ Μοράις μετά από 14 ματς αντιλήφθηκε ότι δεν... κάνει και δεν αντέχει τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ετσι, μετά το τέλος του ματς στο Αγρίνιο ο Πορτογάλος προπονητής της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι φεύγει τονίζοντας «Είμαι υποχρεωμένος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα όπως και σήμερα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μοραις Παναιτωλικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ