Νέο βίντεο από την εισβολή Χρυσαυγιτών στο δημοτικό του Περάματος - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από την εισβολή Χρυσαυγιτών στο δημοτικό του Περάματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο βίντεο, στο οποίο καταγράφηκε η βίαιη εισβολή των Χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.

Το συγκεκριμένο υλικό, από την εισβολή την Τρίτη στο Α' Δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου που είχε επιλεγεί για την εκπαίδευση προσφυγόπουλων, το έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Στα πλάνα του βίντεο φαίνονται μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό, να εισβάλουν στο σχολείο, σπρώχνοντας τους γονείς μαθητών που τους εμπόδιζαν και αντιδρούσαν, φωνάζοντας «Εξω, έξω». Στη συνέχεια κάποιοι πιάνονται στα χέρια, ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής περιφέρεται έξαλλος.

Για το περιστατικό ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, μετά από καταγγελίες ότι οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν και κράτησαν «ουδέτερη στάση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέραμα Χρυσή Αυγή Εισβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ