Γεννητούρια στη Βουλή για τον Χουλιαράκη, με συνεργάτιδα του πρωθυπουργού [εικόνες] - iefimerida.gr

Γεννητούρια στη Βουλή για τον Χουλιαράκη, με συνεργάτιδα του πρωθυπουργού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας έρωτας που γεννήθηκε στην πολιτική και στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων έχει ανθίσει και σε λίγους μήνες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Γιώργος Χουλιαράκης και η πρώην συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα Κωνσταντίνα Κιντώνη θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Ο υπουργός και η Κωνσταντίνα Κιντώνη γνωρίστηκαν πριν από περίπου δυο χρόνια όταν συνερευρέθηκαν στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την Espresso η Κωνσταντίνα Κιντώνη είχε διατελέσει προϊσταμένη του ιδιαίτερου γραφείου του Πρωθυπουργού και είχε παραιτηθεί από τη θέση της πηγαίνοντας σε άλλο πόστο. Ένα πόστο που ήταν γραφτό να βρει τον άντρα της ζωής της. Και οι δυο ήταν παντρεμένοι. Οι γάμοι τους τελείωσαν και πλέον έχουν μπροστά τους μια κοινή ζωή και φυσικά έναν επικείμενο γάμο. Η Κωνσταντίνα ήταν παντρεμένη με Γάλλο και έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί ενώ επίσης με αλλοδαπή, ήταν παντρεμένος και ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Γεννητούρια στη Βουλή για τον Χουλιαράκη, με συνεργάτιδα του πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η σύντροφος του υπουργού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Γεννητούρια στη Βουλή για τον Χουλιαράκη, με συνεργάτιδα του πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γεννητούρια στη Βουλή για τον Χουλιαράκη, με συνεργάτιδα του πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χουλιαρακης Κιντώνη παιδί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ