Πολάκης: Ακροδεξιό παραλήρημα τα περί οργίου προσλήψεων από τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Πολάκης: Ακροδεξιό παραλήρημα τα περί οργίου προσλήψεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ύβρεις αποφάσισε να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τις αθρόες προσλήψεις στις οποίες έχει προχωρήσει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, απαντώντας στα όσα δήλωσε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης που έκανε λόγο για όργιο προσλήψεων από την κυβέρνηση ο κ. Πολάκης μίλησε από την πλευρά του για «ακροδεξιό παραλήρημα περί “οργίου διορισμών του ΣΥΡΙΖΑ”.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ :να αποδεικνύεις ποσο ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ και ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είσαι ΕΣΥ και η παρέα σου
ΥΓ 1περίπου 500 επικουρικοί γιατροί και 480 λοιπό επικουρικό προσωπικό νοσοκομείων στους οποίους έχουμε δώσει παράταση πέρυσι και φέτος ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ τα έτη 2013-14 από τις κυβερνήσεις σας και σε κάποιους είχα τα δώσει ήδη εσείς μια πρώτη παράταση. Εμείς για να στηρίξουμε τα νοσοκομεία τους κρατήσαμε και βέβαια διορίσαμε από τον Οκτώβρη του 2015 μέχρι σήμερα άλλες 3830 άτομα (μόνιμους ,επικουρικούς, Κεελπνο,γιατρούς,νοσηλευτικό ,παραϊατρικό κλπ )Άλλοι 3100 είναι σε φάση διορισμού έχοντας ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί ,4000 έρχονται με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ,1760 μόνιμοι άρχισαν σήμερα αιτήσεις στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ (λοιπό προσωπικό και εκαβ) και 2000 γιατροί μόνιμοι θα προκηρυχθούν το Φλεβάρη .
ΥΓ2 Σας ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ πλέον ότι τα νοσοκομεία στενάζουν από έλλειψη προσωπικού, γιατι δεν κρύβεται πλέον η προσπάθεια που κάνουμε και το ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΕΡΙ "ΟΡΓΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "
Έχετε χάσει τη μπάλα ΕΝΤΕΛΩΣ ,είστε για γέλια και εσείς και αυτοί που σας δίνουν βήμα ...

Πολάκης: Ακροδεξιό παραλήρημα τα περί οργίου προσλήψεων από τον ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ