Το βίντεο που «καίει» τη Χρυσή Αυγή: Ενταση και σπρωξιές στο Πέραμα -Διατάχθηκε ΕΔΕ - iefimerida.gr

Το βίντεο που «καίει» τη Χρυσή Αυγή: Ενταση και σπρωξιές στο Πέραμα -Διατάχθηκε ΕΔΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενορκη διοικητική εξέταση διέταξε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, με αφορμή καταγγελίες για «ουδέτερη στάση» αστυνομικών στο επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή στο Πέραμα.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα και τήρησαν ουδέτερη στάση.

Η υπόθεση θα διερευνηθεί και με προανάκριση και σχηματισμό δικογραφίας κατά παντός υπεύθυνου η οποία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οπως φαίνεται και από το βίντεο που έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τα στελέχη της Χρυσής Αυγής έβρισαν και προπηλακισαν γονείς του σχολείου. Ενώ ένας χρυσαυγίτης ακούγεται να λέει σε αστυνομικό: «Κώστα, ρε γαμώτο τι έπαθες σήμερα;».

Το πρωί της Τρίτης, ομάδα χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον βουλευτή, Γιάννη Λαγό προπηλάκισε και απείλησε την διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος, σχολείο που έχει επιλεγεί για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΕ ΕΛΑΣ Πέραμα. Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ