Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί την Αντζελίνα Τζολί: Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί την Αντζελίνα Τζολί: Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα, ενός εκ των παιδιών που έχει υιοθετήσει η Αντζελίνα Τζολί, απηύθυνε έκκληση στην ηθοποιό να της επιτρέψει να μιλήσει στην κόρη της.

Η πάμπτωχη Μεντεβάμπ Νταβίτ Λεμπίσο δήλωσε στην Daily Mail ότι θέλει απελπισμένα να αποτελέσει κομμάτι της ζωής της 12χρονης κόρης της και ότι ονειρεύεται να της μιλήσει μία ημέρα.

«Θέλω να γνωρίζει ότι είμαι ζωντανή και ποθώ να μπορέσω να της μιλήσω. Δεν θέλω να την πάρω πίσω, απλά να είμαι σε επαφή μαζί της, να μπορώ να της τηλεφωνώ και να της μιλάω», είπε η γυναίκα που ζει στην Αιθιοπία. Η Μεντεβάμπ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει ότι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν δώσει στην κόρη της ότι ονειρευόταν εκείνη. «Η Αντζελίνα ήταν περισσότερο μητέρα για εκείνη από ότι εγώ. Είναι μαζί της από τότε που ήταν μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου λείπει. Την σκέφτομαι κάθε ημέρα και θέλω να ακούσω τη φωνή της ή να δω το πρόσωπό της. Ξέρω πότε είναι τα γενέθλιά της και λυπάμαι που δεν μπορώ να τα γιορτάσω μαζί της. Θα το ήθελα τόσο πολύ. Ποθώ να έχω τακτική επαφή μαζί της», είπε η βιολογική μητέρα του κοριτσιού.

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί την Αντζελίνα Τζολί: Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα (πηγή Daily Mail)

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί την Αντζελίνα Τζολί: Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην αποκλειστική συνέντευξη στην Daily Mail, η Μεντεβάμπ βούρκωνε όποτε έλεγε το όνομα της κόρης της, το μοναδικό παιδί που έχει γεννήσει. «Θα ήθελα να ξέρει η Ζαχάρα ότι έχει μία μητέρα που την αγαπά όσο η Αντζελίνα. Εχει μία ζωή που δεν θα μπορούσα ποτέ να της χαρίσω, αλλά θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί της. Θα ήθελα να δω το πρόσωπό της. Εχει μεγαλώσει σε μία όμορφη γυναίκα και είμαι υπερήφανη για εκείνη. Πριν πεθάνω, θέλω να ξέρει για εμένα και ότι έχει οικογένεια στην Αιθιοπία», είπε ακόμη η γυναίκα.

Καμία επαφή από το 2005

Η 31χρονη δεν έχει καμία επαφή με τη Ζαχάρα από τότε που την υιοθέτησε η Τζολί, όταν το κοριτσάκι ήταν έξι μηνών, το 2005. Η Μεντεβάμπ ζει μέσα στη φτώχεια, σε ένα δωμάτιο χωρίς τρεχούμενο νερό ή τουαλέτα. Δεν έχει λάβει καθόλου χρήματα από την Τζολί, αλλά όπως λέει αυτό δεν την στεναχωρεί ούτε την απογοητεύει.

Οταν η σταρ υιοθέτησε τη Ζαχάρα, της είχαν πει ότι το κοριτσάκι ήταν ορφανό, έχοντας χάσει τους γονείς της από AIDS. Εκτιμάται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι δεν είχε ιδέα πως η Μεντεβάμπ ζούσε, μέχρι το 2007, όταν η βιολογική μητέρα του κοριτσιού έδωσε την πρώτη της συνέντευξη.

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί την Αντζελίνα Τζολί: Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στην Daily Mail, η 31χρονη ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να αναστατώσει την κόρη της, ούτε εποφθαλμιά χρήματα. Το μόνο που θέλει είναι όποια μορφής επικοινωνία μπορεί να έχει με την Ζαχάρα, αν και αναγνωρίζει ότι η Τζολί δεν έχει καμία υποχρέωση να τις φέρει σε επαφή.

Η Ζαχάρα ήταν το δεύτερο, από τα τρία παιδιά, που υιοθέτησε η Τζολί και ο Πιτ, που έχουν αποκτήσει και τρία βιολογικά παιδιά τους. Και τα έξι ζουν με την Τζολί στο Μαλιμπού, καθώς έχει εξασφαλίσει την προσωρινή κηδεμονία τους, όσο προχωρά η διαδικασία του διαζυγίου της με τον Πιτ.

Η Μεντεβάμπ δήλωσε ότι θέλει η κόρη της να συνεχίσει να μένει με την Τζολί. «Είναι καλή μητέρα και όλα τα παιδιά θα έπρεπε να μείνουν με τη μητέρα τους. Λυπάμαι που χωρίζουν και θα προσευχηθώ για αυτούς, αλλά δεν νομίζω ότι το διαζύγιο θα επηρεάσει τη Ζαχάρα σε μεγάλο βαθμό», είπε, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν ένας καλός πατέρας για την κόρη της.

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα εκλιπαρεί την Αντζελίνα Τζολί: Θέλω να μιλήσω στο παιδί μου [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η τραγική ιστορία της βιολογικής μητέρας

Η Μεντεβάμπ ήταν 19 ετών όταν γέννησε την κόρη της, που την ονόμασε Γεμασρέχ, το οποίο σημαίνει «καλά νέα» στη γλώσσα της.

Δεν γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας, καθώς είχε μείνει έγκυος μετά από βάναυσο βιασμό, από εισβολέα στο σπίτι της γιαγιάς της, όπου ζούσε. Η οικογένειά της την έδιωξε, όταν τους είπε για την εγκυμοσύνη και πήγε σε γειτονική πόλη, όπου και έφερε στον κόσμο το παιδί.

Χωρίς χρήματα και άστεγη, το παιδί της έφτασε στο χείλος του θανάτου από την ασιτία. «Ηταν άρρωστη και πολύ αδύναμη», είπε. Σε παλιότερη συνέντευξη η μητέρα της Μεντεβάμπ είχε δηλώσει ότι εκείνη είχε φροντίσει το μωρό, όταν η Μεντεβάμπ το έσκασε, γιατί δεν μπορούσε να την ζήσει. Η μητέρα όμως δήλωσε στην Daily Mail ότι ήταν πολύ άρρωστη για να φροντίσει την κόρη της.

«Η μητέρα μου και ο θείος μου πρότειναν να την δώσω για υιοθεσία. Ημουν τόσο αδύναμη που συμφώνησα. Αλλά αν είχα δεύτερη ευκαιρία, θα την κρατούσα», είπε, αλλά πρόσθεσε: «Υιοθετώντας την, η Αντζελίνα έσωσε τη ζωή του μωρού μου και τη δική μου. Πάντα θα την ευγνωμονώ για αυτό».

Σήμερα, η Μεντεβάμπ μετά βίας τα βγάζει πέρα, ενώ ποτέ δεν παντρεύτηκε και αποφάσισε να μην κάνει άλλα παιδιά. «Εδωσα ένα παιδί μου, δεν θέλω να δώσω κι άλλο», εξήγησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ