ΠΑΣΟΚ: Παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκλογικό νόμο για να γατζωθεί στην εξουσία- Δεν συναινούμε - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκλογικό νόμο για να γατζωθεί στην εξουσία- Δεν συναινούμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικοινωνιακά τρικ του ΣΥΡΙΖΑ προκεμένου να παραμείνει στην εξουσία χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις Τζανακόπουλου για την απλή αναλογική και αποσαφηνίζει ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτά τα παιχνίδια.

Σε ανακοίνωση τύπου του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ γίνεται ρητή αναφορά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συναινέσει και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να συζητήσει με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη το ενδεχόμενο της απλής αναλογικής για τις προσεχείς εκλογές.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει:

Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει πως τον μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας και να συνεχίσει την καταστροφική για την χώρα πολιτική του.
Στην προσπάθειά τους αυτή ως γνωστόν δεν διστάζουν να καταφύγουν σε κουτοπονηριές και επικοινωνιακά τρικ.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συναινέσει σ’ αυτά τα παιγνίδια.
Είναι απορίας άξιον που δεν το έχουν χωνέψει ακόμη.
Αλλά ποτέ δεν είναι αργά…..

Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και στο σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος κάνει λόγο για «το ξαναζεσταμένο φαγητό της απλής αναλογικής».

Τα φιλικά ΜΜΕ της ΝΔ πάλι τα ίδια,το ξαναζεσταμένο φαγητό της απλής αναλογικής!Μεγάλος εκνευρισμός χωρίς λόγο! Προχωράμε αυτόνομα κ δυνατά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Aπλή Aναλογική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ