Πάει για τη μεταγραφή του αιώνα η Σίτι – Δίνει 900.000 ευρώ την εβδομάδα στον Μέσι - iefimerida.gr

Πάει για τη μεταγραφή του αιώνα η Σίτι – Δίνει 900.000 ευρώ την εβδομάδα στον Μέσι

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν θα ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, τόσο θα «κοχλάζει» το ρεπορτάζ που τον θέλει μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.

Αυτή που φαίνεται να κινείται πιο δυναμικά απ' όλες είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», η διοίκηση των «citizens» φιλοδοξεί ότι με ένα ποσό κοντά στα 120 εκατ. ευρώ θα καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» της Μπαρτσελόνα όμως τα τρελά λεφτά είναι αλλού.

Οπως αναφέρεται, διάθεση των διοικούντων τον αγγλικό σύλλογο είναι να προσφέρουν στον Λιονέλ Μέσι συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 900.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα εισπράττει ετησίως σχεδόν 45 εκατ. ευρώ.

Αν επιβεβαιωθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, τότε θα μιλάμε για τη μεταγραφή του αιώνα αφού ακόμη και αν δεν ξεπεράσει σε κόστος αυτή του Πολ Πογκμπά, αν υπολογίσει κάποιος το συμβόλαιο του Μέσι, τότε δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον κίνηση από οποιονδήποτε σύλλογο, η οποία θα είναι παρόμοια με αυτήν.

Πάει για τη μεταγραφή του αιώνα η Σίτι – Δίνει 900.000 ευρώ την εβδομάδα στον Μέσι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ