Ρήγας: Κάποιοι από τους δανειστές παίζουν με τη φωτιά - iefimerida.gr

Ρήγας: Κάποιοι από τους δανειστές παίζουν με τη φωτιά

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπάρχει ένα σαφές δεδομένο, το οποίο λέει ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει. Εμείς δεν στρέφουμε τη συμφωνία προς άλλη κατεύθυνση».

Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Εμείς θεωρούμε ότι η αξιολόγηση μπορεί να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο κ. Ρήγας Ρήγας δήλωσε ότι κάποιοι από τους δανειστές παίζουν με τη φωτιά. «Και εντός της Ελλάδας, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάρει θέση μέχρι σήμερα στα επικίνδυνα που ζητούν κάποιοι από ακραίους παράγοντες. Δεν ενδιαφέρονται εάν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, για την ελληνική κοινωνία και για την καταστροφή της οικονομίας με αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική».

Τέλος, έκανε λόγο για μπρα ντε φερ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ δεν το βάλαμε εμείς, μπήκε με τις ευχές του κ. Σόιμπλε και της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούν να παρθούν άλλα μέτρα», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ