Κύπρος: Μπαράζ τηλεφωνικών επαφών Αναστασιάδη για το Κυπριακό - iefimerida.gr

Κύπρος: Μπαράζ τηλεφωνικών επαφών Αναστασιάδη για το Κυπριακό

Φωτογραφία: AP Photo/Yves Logghe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περαιτέρω τηλεφωνικές επαφές είχε και θα έχει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για συνέχιση της διάσκεψης για το Κυπριακό, επί ελβετικού εδάφους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ. Αναστασιάδης, πέραν των τακτικών επαφών του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Aνγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει επαφές και με άλλους ξένους ηγέτες, περιλαμβανομένου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αναφερόμενος στο θέμα των εγγυήσεων και της παραμονής του τουρκικού στρατού, ο κ. Χριστοδουλίδης επανέλαβε ότι δεν χρειάζονται ξένοι στρατοί σε μια επανενωμένη Κύπρο, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ