Το εντυπωσιακό συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Ο σέντερ φορ που έλειπε [βίντεο] - iefimerida.gr

Το εντυπωσιακό συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Ο σέντερ φορ που έλειπε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλεκσάντρ Πρίγιοβιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο το οποίο θα υπογράψει είναι δεδομένα εντυπωσιακό.

Ο Δικέφαλος του βορρά κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του πανύψηλου Ελβετού με σέρβικες ρίζες ποδοσφαιριστή.

Ο Πρίγιοβιτς σε ηλικία 26 ετών γίνεται μία από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ αφού πέρα από το 1,9 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της η πολωνική ομάδα, ο παίκτης θα εισπράττει 850.000 ετησίως υπογράφοντας συμβόλαιο 4,5 ετών.

Ο Πρίγιοβιτς έχει αλλάξει ήδη 11 ομάδες στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ξεκίνησε από την Πάρμα και συνέχισε στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε κατά σειρά με τις Ντέρμπι, Γιόβιλ και Νορθάμπτον.

Στην πορεία βρέθηκε στην Ελβετία για τη Σιόν και τη Λωζάνη πριν ανηφορίσει προς την Σκανδιναβία και την Τρόμσο.

Εκανε το ξεπέταγμά του στην Σουηδία με την φανέλα της Τζουργκάρντεν ενώ ακολούθησε η Μπόλουσπορ στην Τουρκία, πριν τον αποκτήσει τελικά η Λέγκια.

Στην Βαρσοβία σκόραρε 13 φορές σε 44 παιχνίδια, φέτος πήρε γεύση από το Champions League όπου πέτυχε συνολικά τρία γκολ και τώρα ετοιμάζεται να ανταποκριθεί στο υψηλότερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Πρίγιοβιτς καλείται να δώσει λύση στο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ιβιτς να βλέπει στον γίγαντα ύψους 190 εκατοστών τον άνθρωπο που θα βρίσκει δίχτυα χαρίζοντας εύκολους βαθμούς στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλεκσαντρ πριγιοβιτς ΠΑΟΚ σεντερ φορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ