Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι τρέχει στα βιβλιοπωλεία της πόλης αυτή την εβδομάδα; Ποια βιβλία παρουσιάζουν οι εκδότες; Ποιους συγγραφείς μπορούμε να γνωρίσουμε από κοντά;

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η Καρολίνα Μέρμηγκα στον Ιανό της Αθήνας

Οι εκδόσεις Μελάνι και ο IANOS παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Καρολίνας Μέρμηγκα «Ο Έλληνας γιατρός». Θα μιλήσουν ο συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος, ο δημοσιογράφος και εκδότης του The Books’ Journal Ηλίας Κανέλλης και ο γιατρός και λογοτέχνης Πάνος Δ. Αποστολίδης. Στον Ιανό, στις 8.30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Ο Αύγουστος Κορτώ στο Κρεμλίνο του Πειραιά

Οι εκδόσεις Πατάκη και ο IANOS στο Κρεμλίνο του Πειραιά παρουσιάζουν το νέο βιβλίου του Αύγουστου Κορτώ με τίτλο «Μικρό χρονικό τρέλας». Στον πολυχώρο Κρεμλίνο του Πειραιά, στις 7 το βράδυ (Καραΐσκου 119, Πειραιάς)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Αφιέρωμα στον Bob Dylan

Με αφορμή το βιβλίο του Γιώργου-Ίκαρου Μπαμπασάκη «Το φαινόμενο Bob Dylan» που μόλις κυκλοφόρησε. Θα μιλήσουν ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς, η συγγραφέας και μεταφράστρια Χίλντα Παπαδημητρίου, ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Αντώνης Φράγκος και ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης. Στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, στις 7.30 το βράδυ (Ιπποκράτους 118)

Ο Ζιλμπέρ Σινουέ στην Αθήνα

Οι εκδόσεις Ψυχογιός, το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Public παρουσιάζουν τον συγγραφέα Ζιλμπέρ Σινουέ και το νέο του μυθιστόρημα «Ο προφήτης του Θεού». Συντονίζει ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς. Στο Public στο Σύνταγμα, στις 9 το βράδυ (Public Café, Κ. Σερβίας 1, Αθήνα)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Μαρία Σκιαδαρέση στις Συναντήσεις σε Συγγραφείς στο café του Ιανού

Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με την Mαρία Σκιαδαρέση για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή. Συμμετέχει το αναγνωστικό κοινό. Στον Ιανό, στις 8.30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης στον Ιανό

Οι εκδόσεις ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη με τίτλο «Μια άλλη ευκαιρία...». Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος, ο σύμβουλος επικοινωνίας Δημήτρης Κουνελάκης, ο καθηγητής Βιοχημείας ΑΠΘ Νίκος Παπανικολάου και η κοινωνιολόγος Φρόσω Χατζάκη. Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου. Κείμενα θα διαβάσουν ο ηθοποιοί Ντίνος Καρύδης και Ρένος Χαραλαμπίδης. Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά η συνθέτης, σολίστ ακορντεόν και performer, Ζωή Τηγανούρια. Στον Ιανό, στις 8.30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Σαράντος Ι. Καργάκος στη Στοά του Βιβλίου

Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν τον βιβλίο του Σαράντου Ι. Καργάκου «Ολυμπιάδα, Ο βίος και η πολιτεία της μητέρας του Μ. Αλεξάνδρου. Θα μιλήσουν ο αντιναύαρχος Π.Ν.ε.α. και συγγραφέας Κωνσταντίνος Γ. Καταγάς, ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Λαοκράτης Βάσσης και η συγγραφέας Μαρηκαίτη Καμβασινού. Θα συντονίσει ο Άρης Χαραλαμπάκης, πρόεδρος της Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών. Στη Στοά του Βιβλίου, στις 6.30 το απόγευμα (Σταδίου & Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα)

Ο Γιάννης Ξανθούλης στο Monogram στα Μελίσσια

Συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη με αφορμή το τελευταίο του μυθιστόρημα «Την Κυριακή έχουμε γάμο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Στο βιβλιοπωλείο Monogram, στις 7 το βράδυ (Λ. Δημοκρατίας 47, Μελίσσια)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συγγραφείς συναντήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ