Η Peugeot έκανε το 1-2-3 στο φετινό Ράλι Ντακάρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Peugeot έκανε το 1-2-3 στο φετινό Ράλι Ντακάρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Peugeot επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στους αγώνες Raid, όπως είναι και το Ράλυ Ντακάρ, μιας και είδε και φέτος τρία 3008 DKR να τερματίζουν στις τρεις πρώτες θέσεις ενός από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του κόσμου.

Και μπορεί ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο WRC Sebastian Loeb να κέρδισε τις τελευταίες ειδικές του φετινού Ντακάρ όμως δεν κατόρθωσε να καλύψει τη διαφορά και έτσι ο Stephane Peterhansel πέτυχε την 13η συνολικά νίκη του, 6 με μοτοσυκλέτες, 7 με αυτοκίνητα, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του Mr. Dakar.
Στην 3η θέση ο άλλος οδηγός της Peugeot, ο Despres, ενώ στις μοτοσυκλέτες νικητής αναδείχθηκε ο Sam Sunderland με KTM, στα φορτηγά ο Eduard Nikolaev με Kamaz, στα Quads ο Sergey Karyakin με Yamaha και στα UTV ο Leandro Torres με Polaris.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ