O Kώστας Κόκλας φλερτάρει ξανά -Η τρυφερή φιλία με νεαρή ηθοποιό [εικόνα] - iefimerida.gr

O Kώστας Κόκλας φλερτάρει ξανά -Η τρυφερή φιλία με νεαρή ηθοποιό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Κόκλας ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πλέον φλερτάρει ξανά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί το τελευταίο διάστημα να πέρασε δύσκολα, με τον χωρισμό του, αλλά και το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, τώρα όμως είναι στα καλύτερά του. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τη Δήμητρα Ματσούκα στην παράσταση «Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία» και έχει έρθει πολύ κοντά με μια κούκλα και ταλαντούχα συνάδελφό του.

Ο λόγος για την Ελευθερία Παρασκευά, που συμμετέχει στο κασς της παράστασης στο «Πάνθεον» και με την οποία ο Κώστας Κόκλας έχει αναπτύξει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, μια πολύ τρυφερή φιλία. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα και περνούν πολλές ώρες μαζί στα παρασκήνια του θεάτρου, αλλά και στο Bar de Theatre του ηθοποιού. Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκαν μαζί να διασκεδάζουν στο Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Πάολα.

O Kώστας Κόκλας φλερτάρει ξανά -Η τρυφερή φιλία με νεαρή ηθοποιό [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Κόκλας φλερτ έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ