Προβλήματα για το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι: Συνέλαβαν τον αδελφό της για επίθεση με όπλο - iefimerida.gr

Προβλήματα για το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι: Συνέλαβαν τον αδελφό της για επίθεση με όπλο

Φωτογραφία: AP/ Chris Pizzello
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και είναι ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένη σειρά, η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο επίκεντρο κυρίως όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Και αυτό σημαίνει ότι παίρνουν διαστάσεις και οι πράξεις των συγγενών της.

Για την ηθοποιό, αυτή τη φορά προκαλεί προβλήματα ο ετεροθαλής αδελφός της, ο οποίος συνελήφθη γιατί έβαλε το όπλο στο κεφάλι της συντρόφου του, μετά από μεταξύ τους καβγά, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο 50χρονος Τόμας Μαρκλ τζούνιορ συνελήφθη την Πέμπτη, στο σπίτι στο οποίο ζει με την εδώ και δύο μήνες σύντροφό του, Νταρλίν Μπλάουντ, στο Ορεγκον.

Προβλήματα για το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι: Συνέλαβαν τον αδελφό της για επίθεση με όπλο | iefimerida.gr 0

Ο 50χρονος, γιος του Τόμας Μαρκλ που είναι πατέρας και της ηθοποιού, συνελήφθη όταν ο καβγάς του με τη σύντροφό του πήρε βίαιη τροπή, καθώς ενώ ήταν μεθυσμένος, τράβηξε όπλο και το κόλλησε στο κεφάλι της Μπλάουντ, προσπαθώντας να την διώξει. Η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει και κλειδώθηκε στο μπάνιο, πριν τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Ο Μαρκλ συνελήφθη και η εγγύησή του ορίστηκε στα 1.500 δολάρια, ενώ εκείνος ειδοποίησε την πρώην σύζυγό του, Τρέισι Ντούλεϊ, ζητώντας της βοήθεια. «Δεν θέλω αυτό να φέρει σε δύσκολη θέση την Μέγκαν. Ο Τομ κέρδισε κάποια διασημότητα από τη στιγμή που η Μέγκαν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι. Θέλει το καλύτερο για εκείνη», είπε η Τρέισι Ντούλεϊ, προσθέτοντας ότι τα δύο αδέλφια ήταν πολύ κοντά παλιότερα. «Το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να την πληγώσει», πρόσθεσε.

Στις αρχές του μήνα ο Τόμας Μαρκ τζούνιορ είχε δηλώσει πως ο πατέρας του ήταν υπερήφανος για τη σχέση της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι και ότι «αγαπιούνται πολύ». «Ο πατέρας μου ήξερε από την αρχή για αυτή τη σχέση. Γνώρισε τον πρίγκιπα πριν από περίπου 6 μήνες στο Τορόντο», είχε δηλώσει στην Daily Mail.

Φωτογραφία: mugshots.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ