Μουζάλας: Το πρόβλημα με τους πρόσφυγες στη Λέσβο θα είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία με το νησί - iefimerida.gr

Μουζάλας: Το πρόβλημα με τους πρόσφυγες στη Λέσβο θα είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία με το νησί

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το προσφυγικό έχει μπει στην ατζέντα της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας.

«Για να γίνει αυτό έπρεπε να χτυπηθεί ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ, με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων», πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας, μιλώντας στον Flash 96,0 FM.

Σε ερώτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσβος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε ότι αυτό δεν θα υπήρχε, αν «είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ενωση Ξενοδόχων» στο νησί. Υπογράμμισε μάλιστα ότι «το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».

Ο κ. Μουζάλας δήλωσε ακόμη ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας, σημειώνοντας ότι «φτιάχνουμε δομές των 500 ανθρώπων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μουζάλας πρόσφυγες Λέσβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ