Κάνεις δίαιτα, προσέχεις; Τι να παραγγείλεις όταν βγαίνεις έξω για φαγητό για να μην παχύνεις - iefimerida.gr

Κάνεις δίαιτα, προσέχεις; Τι να παραγγείλεις όταν βγαίνεις έξω για φαγητό για να μην παχύνεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γεύματα σε εστιατόρια είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις επιλογές διασκέδασης όχι μόνο των νέων, αλλά και των μεγαλύτερων ανθρώπων.

Αλλωστε, τι καλύτερο από το να σου σερβίρουν πεντανόστιμα, καλομαγειρεμένα φαγητά, λαχταριστά ορεκτικά και να γλιτώνεις και το πλύσιμο των πιάτων;

Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο για εσάς που προσέχετε τη σιλουέτα σας, αφού μια τέτοια έξοδος χαρακτηρίζεται ως «παραστράτημα», που ακυρώνει κάθε προηγούμενη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μη βγαίνετε με τις παρέες σας και να χάνετε όλες τις ευχάριστες στιγμές σας.

Για να μην σταθεί μια έξοδος εμπόδιο την επόμενη φορά που θα σας προτείνουν να γευματίσετε σε εστιατόριο, διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε, για να απολαύσετε light και υγιεινά φαγητά, χωρίς να βγείτε από το πρόγραμμα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή φαγητό έξω
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ