Σχίσμα Ακιντζί-Ερντογάν: Δεν υπάρχουν θέματα ταμπού στις συζητήσεις για το Κυπριακό - iefimerida.gr

Σχίσμα Ακιντζί-Ερντογάν: Δεν υπάρχουν θέματα ταμπού στις συζητήσεις για το Κυπριακό

Φωτογραφία: AP Photo/Burhan Ozbilici
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται «ταμπού» δήλωσε την Παρασκευή ο Μουσταφά Ακιντζί, αναφερόμενος στις συνομιλίες που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για την επανένωση της Κύπρου.

«Αν λέμε ότι αυτά τα ζητήματα είναι ταμπού, ότι δεν μπορούμε ούτε καν να τα συζητήσουμε και ότι όλα θα έπρεπε να παραμείνουν ως έχουν, αυτό δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας» είπε ο Ακιντζί σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Γενεύη, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο απόσυρσης των τουρκικών στρατευμάτων.

«Οι προτάσεις δεν θα πρέπει να γίνονται αντιληπτές ως απειλή για την άλλη πλευρά και οι λύσεις θα πρέπει να είναι αποδεκτές και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε η τελική συμφωνία να βρίσκει σύμφωνους τόσο τους Ελληνοκύπριους όσο και τους Τουρκοκύπριους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυπριακό Μουσταφά Ακιντζί Ελβετία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ