Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Αποφάσισαν νέες εξορμήσεις κομματικών στελεχών με αφορμή τα δύο χρόνια διακυβέρνησης - iefimerida.gr

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Αποφάσισαν νέες εξορμήσεις κομματικών στελεχών με αφορμή τα δύο χρόνια διακυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δύο καυτά ζητήματα που αφορούν στο Κυπριακό και στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης απασχόλησαν το Πολιτικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό.

Κατά πληροφορίες εκφράστηκε η άποψη ότι έγιναν θετικά βήματα για την επίλυση του Κυπριακού,αλλά υπάρχουν ακόμα ανοιχτά ζητήματα. Και τονίστηκε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για δίκαιη και βιώσιμη λύση.

Στο μέτωπο της αξιολόγησης υπήρξε ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο μετά και τις επαφές του σε Παρίσι και Βρυξέλλες και μετέφερε πως εκφράστηκε η βούληση για ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Τέλος,νέες εξορμήσεις κομματικών στελεχών αποφασίστηκαν για το επόμενο διάστημα με αφορμή και τα δυο χρονια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ