Δύσκολη νύχτα στη Βρετανία - Στους -9 η θερμοκρασία, εκκενώθηκαν χωριά [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύσκολη νύχτα στη Βρετανία - Στους -9 η θερμοκρασία, εκκενώθηκαν χωριά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 2η μέρα του κύμματος κακοκαιρίας ήταν πολύ χειρότερη για τις περισσότερες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας. Τεράστια προβλήματα στην βορειοανατολική Αγγλία καθώς και στην Σκωτία.

Στους -9 βαθμούς Κελσίου έπεσε η θερμοκρασία τις πρώτες πρωινές ώρες σε αρκετές περιοχές της Αγγλίας και της Σκωτίας ενώ από αργά το απόγευμα είχε αρχίσει η χιονόπτωση και μέσα στο Λονδίνο.

Στο Λίνκολν οι κάτοικοι ενός χωριού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους έπειτα από τις οδηγίες της κοινότητας, με περίπου 100 στρατιώτες να βοηθούν στη μεταφορά των ηλικιωμένων.

Δύσκολη νύχτα στη Βρετανία - Στους -9 η θερμοκρασία, εκκενώθηκαν χωριά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στις παραθαλάσσιες περιοχές μάλιστα οι φόβοι για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων ήταν ακόμη μεγαλύτεροι εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Δύσκολη νύχτα στη Βρετανία - Στους -9 η θερμοκρασία, εκκενώθηκαν χωριά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο κέντρο του Λονδίνου, η χιονόπτωση άρχισε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν τα τροχαία λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Δύσκολη νύχτα στη Βρετανία - Στους -9 η θερμοκρασία, εκκενώθηκαν χωριά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στο Σάρεϊ οι χιονισμένοι δρόμοι πάγωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου το θερμόμετρο έδειξε -3 ενώ η ομίχλη έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των κατοίκων σε αρκετές πόλεις της Σκωτίας αλλά και της Αγγλίας.

Δύσκολη νύχτα στη Βρετανία - Στους -9 η θερμοκρασία, εκκενώθηκαν χωριά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγγλία Βρετανία κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ