O Ιλχάν Αχμέτ έφυγε από το Ποτάμι -Πήγε δώρο σουτζούκ λουκούμ στη Φώφη [εικόνες] - iefimerida.gr

O Ιλχάν Αχμέτ έφυγε από το Ποτάμι -Πήγε δώρο σουτζούκ λουκούμ στη Φώφη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή στην οποία δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ o οποίος στις 12, μάλιστα, συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Μάλιστα, ο κ. Αχμέτ πήγε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δώρο σουτζούκ λουκούμ.

O Ιλχάν Αχμέτ έφυγε από το Ποτάμι -Πήγε δώρο σουτζούκ λουκούμ στη Φώφη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
O Ιλχάν Αχμέτ έφυγε από το Ποτάμι -Πήγε δώρο σουτζούκ λουκούμ στη Φώφη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σε δήλωσή του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησής του.

«Πεποίθησή μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτική μας ιστορία», τονίζει.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής επισημαίνει ακόμη ότι για να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται άθροιση δυνάμεων, κοινό προγραμματικό πλαίσιο, παραμερισμός προσωπικών εγωισμών και παραλυτικών ισορροπιών στην λογική μιας ξεπερασμένης πολιτικής επετηρίδας, που απογοητεύουν τους πολίτες, παγιώνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει προοπτική για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά οικονομική και κοινωνική της κρίση.

«Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθώ και οι αρχές που θα υπαγορεύσουν τις επόμενες κινήσεις μου», καταλήγει. Με την αποχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται σε οκτώ, ενώ το Ποτάμι μένει με επτά βουλευτές.

Συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά

Συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά είχε ο ανεξάρτητος βουλευτής πλέον Ιλχάν Αχμέτ που έφυγε από το Ποτάμι, σήμερα το πρωί.

Η συνάντηση έγινε στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της κυρίας Γεννηματά και η μετάβαση του Ιλχάν Αχμέτ στο ΠΑΣΟΚ θα είναι άμεση με την τοποθέτησή του στην Κ.Ο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πράξει το ίδιο και η Κατερίνα Μάρκου, επίσης ανεξάρτητη βουλευτής που έφυγε απο το Ποτάμι. Ετσι με τον τρόπο αυτό, η Φώφη Γεννηματά πιέζει πολιτικά τον Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος είχε αρχικά επιλέξει την πλευρά της Άννας Διαμαντοπούλου και του νέου φορέα που θέλει να δημιουργήσει και σχεδίαζε να παρευρεθεί στην εκδήλωσή της που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ