Ο 64χρονος πίσω από τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Ο 64χρονος πίσω από τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις επίσημες κατηγορίες για τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι γαλλικές αρχές.

Βασικός ύποπτος θεωρείται ένας 64χρονος, ο οποίος ονομάζεται Yunice A. και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένοπλη ληστεία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για απαγωγή.

Παρόμοιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 44χρονος, ο Florus H, ενώ κατηγορίες για αποδοχή κλοπιμαίων απαγγέλθηκαν και σε ακόμη έναν άνδρα τον Marceau B.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 3, 2017 at 10:56am PST

Και ενώ οι τρεις άνδρες παραμένουν υπό κράτηση, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κατηγορείται και ο 27χρονος αδερφός του σοφέρ της Καρντάσιαν στο Παρίσι, ο Gary Madar.

Τις προηγούμενες μέρες, ο αδερφός του σοφέρ, Michel είχε προσαχθεί ως ύποπτος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μιας και δεν προέκυψαν κατηγορίες σε βάρος του.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι κατηγορίες και σε βάρος άλλων έξι ατόμων που έχουν προσαχθεί για την υπόθεση.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 1, 2016 at 3:17am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν ληστεία Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ