Χριστοδουλίδης: «Η οποιαδήποτε συμφωνία για το Κυπριακό πρέπει να εγκριθεί από τον λαό» - iefimerida.gr

Χριστοδουλίδης: «Η οποιαδήποτε συμφωνία για το Κυπριακό πρέπει να εγκριθεί από τον λαό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις δηλώσεις του γγ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ο Νίκος Χριστοδουλίδης εκπροσωπώντας την Κύπρο έκανε λόγο για ιστορική ημέρα.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά «Ιστορική ημέρα για το Κυπριακό. Eίναι η αρχή μιας συζήτησης – διαλόγου. Ευελπιστούμε σε θετικά αποτελέσματα. Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος. Στο γεύμα πήραν όλοι τον λόγο, Ακούστηκαν απόψεις, δεν προέκυψε κάτι καινούριο. Από όλες τις εισηγήσεις που ακούστηκαν, η μόνη συγκροτημένη ήταν αυτή του Προέδρου Αναστασιάδη. Είναι η αρχή μιας συζήτησης, πρέπει να κάνουμε υπομονή . Η οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από τον λαό. Υπάρχουν διμερείς/ τριμερείς συναντήσεις. Συνεχίζουμε και αύριο τη Διάσκεψη. Ενεργός ρόλος ΕΕ στο θέμα των εγγυήσεων. Η διεθνής υπόσταση της Κυπριακή Δημοκρατίας δεν επηρεάζεται . Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι και θα συνεχίσει να είναι κράτος μέλος της ΕΕ. Ευελπιστούμε ότι μέσα από τον διάλογο θα καταλήξουμε σε θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χριστοδουλιδης κυπριακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ